torstai 13. tammikuuta 2011

14.1. Kevään työskentelyn suunnittelua

Tänään tehtävänä on kirjoittaa blogiin postaus, jossa arvioit syyslukukautta ja suunnittelet tulevaa.

  • Kommentoi syyslukukauden työskentelyä. Syyslukukaudella työskentely oli paljolti sitä, että harjoittelimme sosiaalisen median välineiden käyttöä. Mikä on ollut mielestäsi hyödyllistä, mikä hyödytöntä?
  • Miten jatkaisimme tästä eteenpäin? Mielestäni vaihtoehtoja on pääpiirteissään kaksi:
  1. Voimme jatkaa välineisiin tutustumista. Välineitä on listattu esim. Sosiaalinen media opetuksessa -kirjan nettisivuilla. Voisimme tehdä esim. niin, että jakaantuisimme ryhmiksi, ja jokainen ryhmä valitsisi itselleen jonkun aiheen ja tekisi siitä esittelyn muillekin.
  2. Voisimme ryhtyä tekemään sisältöä ja todella käyttämään välineitä. Mutta mihin? Onko teillä esim. muissa aineissa jotain projekteja nyt meneillään? Koska alkaa kokeet, voisimmeko valmistautua niihin jotenkin yhdessä? Voisitteko valmistella runkolaisille jonkun oppitunnin netin käyttöön (esim. nettiturvallisuuteen liittyen) tai esityksen vanhempainiltaan nuorten netin käytöstä? Vai mitäs tehtäis? Otan ilomielin ideoita vastaan? Ja kaikkien ei mun mielestä tartte tehdä samaa, eli voisimme tehdä kaikille omatkin suunnitelmat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti