maanantai 11. lokakuuta 2010

Tehtävät 12.10.

Kaikille tiedoksi, että koulun mediakoneiden eli "Ubuntu-studioiden" pystyttäminen edistyy parhaillaan kulisseissa. Olen viime kerran jälkeen editoinut edellistä postaustani ja lisännyt sinne Mikolta saamaani tietoa. Voisitteko teknisesti taitavat vähän vilkaista siis myös edellistä postausta ja yrittää selvittää sieltä löytyvän johtolangan avulla esim. sitä still-kuvien tuomista Kinoon.

Viime kerralla oli tarkoitus tutustua digitarinoihin. Harmillisen moni ei näin ole vielä tehnyt - tai ei ainakaan ole kirjoittanut asiasta mitään bloogiinsa. Ensi viikolla alkaa TET ja ajattelin, että ensimmäisenä harjoituksena tekisimme digitarinan TET:istä. Mieti tänään tätä.

1. Jos et ole vielä tutustunut netistä löytyviin digitarinoihin, tee se tänään
2. Ideoi omaa TET-tarinaasi. Mitä siinä voisi olla ja mistä voisi kertoa. Millaisia ongelmia mahdollisesti tulee? Tee suunnitelmaa omaan blogiisi. (Huom! suunnitelma, että "kerron missä olin ja millaista oli" ei riitä! Tarkemmin!!!!!)Ilmainen vinkki: voitte etsiä netistä myös tettiin liittyvillä hakusanoilla ideoita omaan tarinaanne)
3. Käykää lukemassa ja kommentoimassa toinen toistenne suunnitelmia

Lopuksi: huomasin blogejanne tutkaillessani, että monella on aikaisempien kertojen tehtäviä tekemättä. Nyt kannattaa kääriä hihat! Muistathan, että kurssista ei pääse läpi, ellei tee tehtäviä!

1 kommentti:

  1. http://otskinsossumedia.blogspot.com/2010/10/tehtavat-1210.html

    VastaaPoista